Kommer bli spännande med akupunktur i Göteborg

Hejsan!

Jag har gjort något som jag inte vet om jag kommer kunna genomföra, även fast det hade varit bra för mig om jag lyckades. Det jag har gjort är att jag har bokat tid för akupunktur i Göteborg och det som är skrämmande är min enorma rädsla för nålar, då kanske man inte bör boka en tid för akupunktur men jag gjorde det ändå. Jag är väldigt nervös och jag kan inte komma ihåg senast som en nål berörde min kropp. Det var antagligen någon gång i lågstadiet när vi tog vaccin mot någon sjukdom, redan då var jag väldigt rädd och spände mig så mycket så att jag hade ont i flera dagar efteråt. Jag ska gå dit imorgon och jag kommer göra som på den gamla goda tiden, nämligen ta med min mamma. Hon har inte varit i Göteborg på ett bra tag trots att hon bara bor någon mil därifrån, så nu är det på tiden att hon får uppleva Göteborgs bra och dåliga sidor. De dåliga sidorna är givetvis nålarna, utöver det finns ingenting dåligt med Göteborg. Skämt åsido, Göteborg är en fantastisk stad och jag nog mest bara nervös över att flertalet nålar kommer sticka mig. Akupunktur kan nog vara ett riktigt bra tillfälle för mig att kanske få ner min rädsla någorlunda, framförallt så kommer den lindra min smärta som jag har i nacken och i axlarna. Det är väl den största anledningen till att jag ska gå på akupunktur. Jag har under några veckor haft enorma problem med nacken och nu har smärtan börjat sprida sig ut över axlarna. Ska jag vara ärlig så är det lite läskigt för jag har inte en aning om vad det beror på, jag kan inte komma på någon gång då jag antingen tränat eller gjort något som skulle kunna medföra smärta. Önska mig lycka till!