Att hjälpa människor i Uppsala med healing

Hej härliga du!

Tack för att du läser och följer min blogg, det betyder mycket för mig. Ni vet att jag förespråkar att tänka på och uttrycka tacksamhet och idag är det just tacksamhet jag känner för min senaste session med healing här på min mottagning i Uppsala. Jag är så tacksam för att jag får jobba med detta och hjälpa människor att må bra, det gör liksom att jag också mår bra.

Ibland kan människor vara väldigt skeptiska, men när nyfikenheten vinner så testar de tillslut. Och det är så härligt när de blir övertygade om att det fungerar, för det gör verkligen det. Man behöver varken vara andlig eller spirituell, men det är klart att det kan vara svårt att göra någon skillnad om de redan innan bestämt sig för att det inte fungerar, fast något vet jag att de känner oavsett om de erkänner det eller inte.

Sedan har jag kunde som kommer på healing som är vana vid alternativa behandlingar. Vissa kunder har en hel massa att bearbeta och andra kommer bara för att ge sig själv en lugn och avkopplande stund. Healing hjälper ju att både släppa på fysiska och mentala blockeringar, kan lindra värk och främja kroppens egna läkningsprocesser. Detta är dels tack vare att man får igång cirkulationen som behövs för att kroppen ska fungera väl och må bra. Men också för att det fungerar för stressreducering och när kroppen kopplar av så fullständigt så får den en slags välgörande vila och kan fylla på med nya positiva energier.

Det finns flera aktiva och duktiga healers, så oavsett om du bor i Uppsala och vill prova hos mig eller någon i en annan stad så kan jag verkligen rekommendera dig att testa. Det är välgörande för både kropp, själv och sinne. Må så gott och ta hand om dig!